Reteta Ulei de Vinerea Mare pentru binecuvântare


Ulei de Vinerea Mare pentru binecuvântare

6 martie 2021 

ULEI DE VINEREA MARE  PENTRU VINDECARE, PROTECȚIE ȘI ELIBERARE

Pregătire:

1) Unul sau mai multe boluri în care se poate pune  ulei de măsline încălzit

2) Ulei de măsline pur (de preferință ulei de măsline extra virgin dintr-o singură sursă, neamestecat)

3) Pânză de bumbac rulată și folosită ca fitil ( fitile disponibile la Hobby Lobby, Michael’s ( n/t acestea sunt magazine din America ) și alte magazine de bricolaj )

A. Capacul de la , de exemplu,  un borcan cu jeleu sau un borcan mic cu murături, cu gaura de dimensiune a unui cui în mijloc, pentru a introduce fitilul printr-un capăt și a-l lega, permițând capacului cu fitil să cadă în partea de jos a bolului și fitilul să se ridice din capac și să plutească  pe ulei.

4) Brichetă sau chibrit

5) Seringă mare pentru a extrage uleiul binecuvântat complet din vas pentru a-l introduce în recipiente

 

6) Recipiente egale cu cantitatea de ulei de măsline (de exemplu, dacă achiziționați o sticlă de 16 uncii ( n/t 16 uncii este egal cu aproximativ jumatate de litru de ulei ) de ulei de măsline, aveți 5 sticle de 100 ml de sticlă chihlimbară cu capace pentru a introduce uleiul de măsline binecuvântat complet trăgând din vas și seringând în recipient . Chihlimbarul este mai bun decât sticla transparentă pentru ulei de măsline. Sticlele de sticlă pot fi achiziționate online, de exemplu www.specialtybottles.com pentru international . 



7) Etichete pregătite pentru a fi plasate pe recipiente completate, marcate cu ULEI DE VINEREA MARE

 

8) Rugăciunea Crezului Apostolilor

 

9) Rugăciunea Bucură-te Regină

 

INDICAȚII:

Pregătiți-vă în Joia Mare seara. La ora 3 în Vinerea Mare, cu uleiul de măsline în vas, arunca-ți fitilul și capacul în mijlocul bolului, astfel încât fitilul să plutească deasupra. Aprinde fitilul. Pe măsură ce fitilul arde, rugați-vă de 33 de ori Crezul Apostolilor pentru cei 33 de ani de viață a mântuitorului nostru IISUS HRISTOS și rugați-vă de 7 ori Bucură-te Regină pentru cele 7 întristări ale Sfintei noastre Maici Maria. Când rugăciunile  sunt terminate și fitilul stins , luați o seringă și extrageți uleiul, introducându-l în recipiente. Așezați capacele ferm pe recipiente.  Așezați etichete pe recipiente, marcându-le ca „ULEI DE VINEREA MARE ”

Uleiul poate fi folosit pentru a face Semnul Crucii pe fruntea unui bolnav pentru vindecare și rugăciuni pentru protecție împotriva impurităților sau ispitei.

Această rețetă a fost dată de Maica Domnului în timpul unei apariții pe Sfântul Munte San Lorenzo din Puerto Rico (1899-1910). Aceeași rețetă a fost dată de Sfântul Iosif Sfântului Andrei Bessette din Canada (1845-1937).



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Prima Porunca

Rugaciune de consacrare vesnica

Porunca a sasea explicata